Добре дошли в сайта на приятелите на Американския питбул териер в България

Начало     Правила     Породата     Форум     Контакт

Правила за писане във форумите на pitbull-bg.org

Форумите на pitbull-bg.org са място за общуване и споделяне на информация на хора, които имат АПБТ, такива които харесват породата, но нямат питбул, както и такива, които искат да научат нещо за АПБТ.

  • Във форумите се пише на български език и на кирилица! Писането само с главни букви не се допуска, защото в нет-етиката това е равносилно на крещене. Ако след предупреждение за начина на писане потребител продължи с нарушенията, то следващите му постове ще бъдат изтривани! Слагането на подписи на чужди езици не е забранено, но е нежелателно.
  • Тук няма място за хора, занимаващи се с организирането на борби с кучета. Забранява се пропагандирането на всички форми на насилие или бой с животни. Забранено е публикуването на снимки и/или текст, публикуването на линкове сочещи към снимки и сайтове, пропагандиращи упражняване на насилие, спрямо животните. Забранено е публикуването на порнографски материали от всякакъв тип (снимки, филми, текстове и др.) с такова съдържание, линкове към подобни сайтове, както и такива, които приканват към насилие във всичките му форми.
  • Тук няма място за дискусии от типа „Коя порода е най-най”, „Коя порода не трябва да съществува” и други подобни.
  • Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител.
  • Забранява се публикуването на лична кореспонденция (разговори чрез лични съобщения, е-поща, други форми на общуване) без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията.
  • Абсолютно се забранява продажба на кучета, както и обяви за заплождане под какъвто и да било предлог, в противен случай следва БАН! Виж темата!
  • Тук не е място за дискусии, относно политически или религиозни възгледи.
  • Забранява се обиждането на други потребители или членове на администрацията и използването на нецензурни изрази.
  • Във форума могат да пишат само регистрирани потребители. От съображения за сигурност всички IP-адреси се записват и при тежки нарушения се сигнализират съответните власти.
  • В случай, че няма тема по даден въпрос, регистрираните потребители могат да пускат нови теми в „Говорилня”, „Търсят си дом” и „Ветеринарен кабинет”. В случай, че новата тема е за друг форум или раздел, то тя ще бъде преместена от администрацията. Забранено е пускането на еднакви или идентични теми.
  • Забранено е пускането на съобщения, състоящи се само от една емотиконка, препинателен знак, едносричен отговор, безсмислени съобщения, както и всякаква форма на флъд.
  • Форума не е място за безплатна реклама на стопански субекти, културни институции, политически партии и др. Забранява се пускането на рекламни обяви без съгласието на администрацията.
  • Администрацията на сайта и форума не носи никаква отговорност, в случай че при ползване на информацията от форумите на някой потребител или негово животно е нанесена вреда. Ползването и доверяването на тази информация е изцяло на Ваш риск.

Тези правила могат да се изменят и допълват. Незнанието им не оправдава неспазването им. Администрацията си запазва правото за промяна на правилата по всяко време, като за това потребителите ще бъдат уведомявани.

http://counter.search.bg/cgi-bin/c?_id=starb&_z=0